Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Aqua Nederland 2024 zit er weer op en wat was het een succes!

Het team van Logisticon blikt vol enthousiasme terug op dagen vol waardevolle ontmoetingen met zowel bestaande als potentiële klanten en partners.
Dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om de inDENSE® te bewonderen. Logisticon’s waterexperts gaan direct aan de slag met al uw vragen en opmerkingen, en zullen spoedig contact met u opnemen.

Nogmaals, hartelijk dank voor uw aanwezigheid bij Logisticon Water Treatment op de Aqua Nederland Vakbeurs.
Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de waterbehandelingsoplossingen van Logisticon? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
Kwaliteit drinkwater Zweedse gemeente veiliggesteld
Eind 2023 klopte een Zweedse drinkwatervoorziening, verantwoordelijk voor het drinkwater van een grote gemeente, bij Ramson AB aan, Logisticon's partner in Zweden. In de drinkwaterbron had een bacterie uitbraak plaatsgevonden.
Lees meer
Wereldwaterdag 2024
Vandaag, 22 maart, is het Wereldwaterdag. Deze internationale dag is door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor water en alle problemen daaromheen.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.