Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Bereid uw plant voor op de uitdagingen van de winter met Logisticon Water Treatment

De uitdagingen waarmee operators van industriële plants tijdens het winterseizoen worden geconfronteerd, zijn niet mis en Logisticon Water Treatment is de vertrouwde partner om u te helpen deze uitdagingen succesvol te overwinnen.

Houd rekening met het volgende:

  1. Temperaturen onder nul kunnen een bedreiging vormen voor onbeschermde waterbehandelingsapparatuur. Het team van Logisticon biedt uitgebreide oplossingen, waaronder isolatie en verwarming, om uw activiteiten proactief te beschermen tegen bevriezingsgerelateerde problemen.
  2. Bij koud weer stijgt het chloridegehalte in de watertoevoer, wat de efficiëntie van uw apparatuur aantast. Tijdige controle en behandeling zijn noodzakelijk om optimale prestaties te garanderen.
  3. Het risico van bevroren leidingen kan leiden tot kostbare stilstand en veiligheidsproblemen. Vertrouw op de diensten van Logisticon voor regelmatig onderhoud en een robuust overwinteringsplan om uw activiteiten soepel te laten verlopen.


Met de winter in aantocht is het tijd om uw industriële plant winterklaar te maken. Ontdek hoe Logisticon Water Treatment oplossingen op maat kan leveren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact op met Logisticon via telefoon +31 (0)184 60 82 60 of per e-mail: water@logisticon.com

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.