Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Nieuw talent versterkt Logisticon-team in verschillende functies

De afgelopen maanden zijn bij Logisticon vier nieuwe medewerkers gestart. Logisticon stelt met trots de recente aanwinsten van het team voor. Deze vier professionals brengen ervaring en expertise met zich mee, waardoor Logisticon kan blijven optimaliseren.

Logisticon heet van harte welkom:

  • Irmo de Zeeuw - Vlootbeheerder
  • Karin de Bruin - Business Controller
  • Barbara van den Broek - Medewerker HR
  • Erik Dubbeld - Medewerker Mobilisatie

Logisticon kijkt uit naar de fijne samenwerking!

Wilt u ook aan de slag bij Logisticon? Bekijk onze vacatures en solliciteer! Mocht u interesse hebben in een functie binnen onze organisatie en staat uw functie er niet bij, laat u dan niet weerhouden en stuur een open sollicitatie met uw cv.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.