Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Ontdek de toekomst van waterbehandeling met Logisticon Water Treatment op de Aqua Nederland Vakbeurs!

Van 19 tot 21 maart verwelkomt Logisticon u graag op stand E206, waar het team van specialisten klaarstaat voor al uw waterbehandelingsvraagstukken.

Logisticon legt dit jaar de focus op haar innovatieve inDENSE®-technologie, die gebruik maakt van gravimetrische slibselectie op conventionele actiefslibsystemen en hiermee de doorvoer verhoogt, de bezinkingssnelheid verbetert en verbeterde biologische fosforverwijdering bevordert. De continue selectie van zwaardere slibfracties resulteert in een betere bezinkbaarheid, waardoor de slibvolume-index daalt en prestaties stabiel blijven zonder voorjaarspieken.

Lees hier meer over de inDENSE®-technologie.

Logisticon nodigt bedrijven met vraagstukken rond slibverwerking van harte uit om in contact te komen. 

Bezoek stand E206 - NEXT LEVEL op de Aqua Nederland Vakbeurs en ontdek meer over de inDENSE®-technologie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.