Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Stap voor stap naar optimale waterbehandeling met Logisticon’s huuropties

Overweegt u waterzuiveringsapparatuur voor uw bedrijf, maar twijfelt u tussen kopen en huren? Ontdek waarom huren bij Logisticon Water Treatment de slimste oplossing is voor uw behoeften!

Waarom huren bij Logisticon:

  • Flexibiliteit: Huren biedt u de vrijheid om de waterzuiveringscapaciteit aan te passen aan veranderende behoeften. Logisticon's uitgebreide verhuurvloot stelt u in staat om snel op- of af te schalen, zonder langdurige investeringen.
  • Kostenbesparing: Geen grote kapitaalinvesteringen vooraf. Huurkosten zijn voorspelbaar en kunnen als operationele kosten worden geboekt, waardoor uw budget flexibeler blijft.
  • Snelle implementatie: Logisticon zorgt voor een vlotte en snelle implementatie van gehuurde apparatuur, waardoor u direct kunt profiteren van geoptimaliseerde waterbehandeling zonder langdurige wachttijden.
  • Onderhoud inbegrepen: Huur bij Logisticon omvat niet alleen de apparatuur, maar ook professioneel onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over service en reparaties; Logisticon zorgt voor maximale betrouwbaarheid.
  • Duurzaamheid: Door te huren draagt u bij aan duurzaamheid. Logisticon streeft naar een circulaire economie door het hergebruik van apparatuur, waardoor uw ecologische footprint wordt geminimaliseerd.

Kies voor flexibiliteit, kostenefficiëntie en betrouwbaarheid met Logisticon Water Treatment. Ontdek vandaag nog hoe Logisticon uw waterbehandelingsuitdagingen kan aanpakken en uw bedrijfsresultaten kan verbeteren.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waterbehandelingsprojecten van Logisticon Water Treatment.

Meer nieuws
Pilot van Logisticon bij USG succesvol afgesloten
USG is een utility bedrijf dat verantwoordelijk is voor de inkoop, productie, distributie en verkoop van onder andere geflocculeerd kanaalwater aan het gehele industrieterrein Chemelot in Geleen.
Lees meer
Logisticon neemt leerlingen mee in de wereld van techniek
Op woensdag 17 april opende Logisticon haar deuren voor enthousiaste groep 7 leerlingen van vijf basisscholen uit Groot-Ammers, Nieuwpoort/Langerak en Streefkerk.
Lees meer
Logisticon’s ultrafiltratie-installatie getest
Op een groot chemiecluster in Duitsland zijn plannen om een nieuwe fabriek te bouwen. Voor deze nieuwe fabriek is gezuiverd oppervlaktewater nodig.
Lees meer
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.