Nieuws water@logisticon.com +31(0)184 608260
Accessoires
Accessoires

Iedere klantvraag is uniek. Klantspecifieke oplossingen zijn vaak modulair opgebouwd uit diverse zuiveringsstappen, bestaande uit installaties en onderdelen welke aan elkaar verbonden moeten worden.  Logisticon heeft hiervoor alles in huis om u vakkundig en snel te helpen. 

Pompen

Beschikbaar voor: Sales Rental Service

Voor het verpompen van zowel water als vloeibare chemicaliën heeft Logisticon een ruim scala aan pompen in huis. Een greep uit het assortiment: centrifugaalpompen, dompelpompen, monopompen, doseerpompen, zelfaanzuigende pompen, hydrofoorsets, hogedrukpompen, etc.

Toepassing:

Meting en analyse

Beschikbaar voor: Sales Rental Service

Het verzamelen van data, het aansturen van apparatuur en de waarborging/het bepalen van de kwaliteit geeft Logisticon een assortiment aan analoge en digitale metingen. Voorbeelden hiervan zijn: flow, pH, druk, troebelheid, redox-potentiaal, zuurstof, geleidbaarheid, etc.

Toepassing:

Slangen & leidingwerk

Beschikbaar voor: Sales Rental Service

Om de installaties van Logisticon met elkaar te verbinden heeft Logisticon meerdere mogelijkheden. Voor (kortstondige) verhuuropdrachten zal meestal gekozen worden voor slangen. Echter, Logisticon maakt ook zelf vast leidingwerk in staal, kunststof (HDPE, PVC, etc.) en roestvrijstaal (RVS).

Toepassing:

Elektrische besturing & datalogging

Beschikbaar voor: Sales Rental Service

De installaties van Logisticon kunnen op verschillende manieren worden aangestuurd. In zowel verhuur- als aangekochte installaties is Logisticon in staat om de volledige elektrische aansturing op zich te nemen. Ook kan Logisticon veel van de installaties uitrusten met remote control / monitoring. De vraag en behoefte van de klant staan hierbij centraal. Door gebruik te maken van de remote control / remote monitoring mogelijkheden bedient Logisticon haar klanten zowel op site als op afstand.

Toepassing:
MAKING WATER WORK
Sales. Rental. Service.